Skip links
Inhoud

Over deze website

Over deze website

Van harte welkom op het Edukans Actieplatform! Met dit platform bieden wij iedereen die actie voor ons voert de tools om effectief aan de slag te gaan. Elke actievoerder krijgt een eigen actiewebsite. Met deze website kan de actievoerder aangeven wie hij is, waarom hij actie voert voor Edukans en voor welk project. Ook is er een weblog en een album voor foto’s en video’s.

Fondsenwerven

Elke actievoerder kan met het streefbedrag aangeven hoeveel hij wil gaan ophalen voor het project. De vrienden en familie van de actievoerder kunnen via de actiewebsite online doneren door het project van de actievoerder. De grote actiemeter geeft aan in hoeverre de actievoerder het streefbedrag al heeft ingezameld.

Veilig doneren

Doneren via deze website is snel, eenvoudig en veilig. Er zijn twee betalingsmogelijkheden; via een beveiligde betaalomgeving van iDeal, of met een eenmalige online machtiging. In het laatste geval machtig je Edukans om een bedrag eenmalig van je rekening af te schrijven. Omdat het verwerken van een betaling niet gratis is hebben we een minimumbedrag van € 5,- euro ingesteld.

Sociale media

De actievoerder kan zijn website koppelen aan sociale media. Zodra hij dan bijvoorbeeld een nieuw weblogbericht publiceert verschijnt dat ook gelijk op twitter, Facebook of Hyves. Ook bezoekers van de actiewebsite snel en makkelijk delen met de social media buttons.

Start zelf een actie!

Wil jij ook actievoeren voor onze onderwijsprojecten? Start dan nu een actiewebsite en kom in actie voor beter onderwijs! Je kunt actie voeren voor Edukans of kiezen voor een onderwijsproject uit deze lijst.

Heb je vragen of wil je meer weten over dit platform? Neem dan gerust contact met ons op.